Sonunda Güzel Bir Haber: Windows Hızlanıyor!
Selam arkadaşlar, bugün internette gezinirken çok güzel bir gelişmeye denk geldim ve hemen sizinle paylaşmak istedim. Biliyorsunuz microsoft son zamanlarda her yere yapay zeka tıkıştırmaya çalışıyordu ve sistemlerimiz resmen can çekişiyordu. Ama görünüşe göre rüzgar tersine dönüyor!
Yeni gelen bilgilere göre, Windows'un son güncellemeleri artık sistemi yavaşlatmak yerine baya baya hızlandırıyormuş. İşte öne çıkan detaylar:
- Gereksiz Arka Plan Süreçleri Azalıyor: Sonunda gereksiz yapay zeka zımbırtılarını biraz kısmışlar gibi duruyor.
- Performans Odaklı Güncellemeler: Microsoft kullanıcıların sesini duyup sistemi optimize etmeye odaklanmış.
- Akıcılık Artışı: Güncellemeyi yapan bazı kullanıcılar pencerelerin ve uygulamaların çok daha hızlı açıldığını belirtiyor.
Eğer sen de benim gibi bilgisayarın yavaşlığından bıktıysan, son güncellemeleri bi kontrol etmende fayda var derim. Ben henüz denemedim ama en kısa sürede kurup test edeceğim. Umarım bu sefer gerçekten düzgün bir iş yapabilmişlerdir.