GTA 6 Sızıntıları Ortalığı Kasıp Kavuruyor! İşte Detaylar
Selam dostlar, bugün gerçekten teknoloji ve oyun gündemini sarsan dev bir olayla karşınızdayım. Biliyosunuz GTA 6 acayip merakla bekleniyor ama son zamanlarda yaşanan sızıntı silsilesi işi bambaşka bir boyuta taşıdı. CyberLeek adında bir grup ortalığı resmen duman etti. Ben de senin için bu olayların bi özetini çıkarmak istedim, mutlaka göz atmalısın!
Neler Yaşandı, Neler Sızdı?
- Karakter ve Oynanış: Jason karakterinin basketbol oynadığı, taser kullandığı ve sokak kavgalarına karıştığı videolar sızdırıldı.
- Harita Detayları: Leonida şehrinin devasa haritası parça parça birleştirilerek internete servis edildi.
- Kripto Para Oyunu: Sızıntıları yapanlar $CYBERLEEK diye bir memecoin çıkarıp, sonraki sızıntıları oylamayla satmaya bile çalışmışlar. İnanılmaz bir kurnazlık!
- Sahte Dosya Tehdidi: İnternette dolaşan 113 GB'lık GTA 6 indirme linklerine sakın kanmayın dostum, içinde Windows Defender'ı devre dışı bırakan ciddi bir malware (virüs) varmış.
Rockstar'ın çatı şirketi Take-Two şu an Discord ve Microsoft'a mahkeme kararları göndererek sızdıranların peşine düşmüş durumda. Gelişmeler çok sıcak, oyun dünyasında böyle bir sızıntı dalgası en son ne zaman görüldü hatırlamıyorum.
Detaylı kronolojiye bakmak istersen şuraya linki bırakıyorum, bi incele derim:
Kaynak Haber