Müjde! Witcher 3 İçin Yepyeni Bir Macera Duyuruldu
Herkese selam, bugün oyun dünyasından harika bir haberi seninle paylaşmak istedim. Biliyorum hepimiz Witcher 3ü defalarca bitirdik ama CD Projekt Red bizi rahat bırakmıyor! Songs Of The Past adında yeni bir genişleme paketi yoldaymış ve bu sefer odağımızda şair dostumuz Dandelion var.
Oyun basınına özel yapılan gösterimden sızan bilgilere göre bu paket baya gizemli bir hikayeyi anlatacakmış. Sen de benim gibi hikaye odaklı oyunları seviyorsan bu habere çok sevineceksin eminim.
Gözüme çarpan bir kaç önemli detayı hemen şuraya iliştiriyorum:
- Geralt'ın Son Sürüşü: Yapımcılar bu paketin Geralt için meşaleyi devretmeden önceki "son macera" olacağını belirtiyor. Yani efsaneye veda ediyoruz...
- Dandelion Merkezde: Hikaye tamamen onun etrafındaki bir gizemi çözmek üzerine kurulu olacakmış.
- Nostalji Rüzgarı: CDPR, aradan geçen onca yıldan sonra fantastik RPG dünyasına geri dönmekten baya heyecanlıymış.
Açıkçası ben haberi görünce acayip heyecanlandım, sen ne düşünüyorsun bu konuda? Dandelion odaklı bir Witcher hikayesi sence nasıl olur? Yorumlarda buluşalım!