Selam dostlar! Bugün yine çok heyecanlı bir haberle karşınızdayım. Riot Games, popüler strateji oyunu Teamfight Tactics için yepyeni bir set duyurdu: Efsunlu Orman! Eğer sen de benim gibi geceleri TFT lobilerinde sabahlıyorsan bu haber uykunu kaçırabilir.
Yeni set, adından da anlaşılacağı gibi kadim büyüler, devasa mistik yaratıklar ve tuhaf ruhlarla dolu gizemli bir ormanda geçiyor. Riot'un söylediğine göre bizi oldukça dinamik ve canlı bir ekosistem bekliyor. Yani her maçta farklı stratejiler kurmak zorunda kalabilirsin, şimdiden kafayı çalıştırmaya başla derim!
Yeni Setle Birlikte Gelecek Bazı Yenilikler:
- Yepyeni şampiyonlar ve kökenler (sinerjileri şimdiden çok merak ediyorum)
- Gizemli orman mekanikleri ve büyüleri
- Görsel olarak harika tasarlanmış yeni arenalar
Ben şahsen orman temasını çok sevdim, oyuna çok tatlı bir hava katacak gibi duruyor. Umarım karakter dengelerini ilk günden bozmazlar da keyifle oynarız. Tabi Riot bu, illa ki bir iki şampiyon aşırı güçlü olcaktır ama olsun, metayı çözmek de işin eğlencesi!
Detaylı habere bakmak istersen şuraya Atarita'nın orijinal haber linkini bırakıyorum, mutlaka bi göz at.
Peki sen bu yeni tema hakkında ne düşünüyorsun? Orman teması sence de oyunu canlandırır mı yoksa eski setleri mi aratır? Yorumlarda tartışalım!